Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

vrijdag 29 april 2016

OVER THE HEDGE SPELLEN

In 2006 komt de Dreamworks animatiefilm Over the hedge uit. In Nederland heeft hij de titel Beesten bij de buren gekregen.
Bij mijn weten is er niet zo heel veel merchandise van uitgekomen, maar wellicht dat ik me daarin vergis. Wat ik in elk geval heb zijn deze drie 'Activity Game Packs'....

...with Multi Craze Maze

...with Bingo Dice race game
en
...with Snap Game Cards
Elk doosje meet 10x10cm en heeft de gebruiksaanwijzing op de onderzijde staan. Ze zijn alle 3 in 2006 op de markt gebracht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten