Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

maandag 25 april 2016

VERJAARDAG: ALBERT UDERZO

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag had ik kunnen kuezen voor: Karel Appel (Nederlands kunstenaar, 1921-2006), Al Pacino (Amerikaans akteur, 1940), Johan Cruijff (Nederlandse voetballer, 1947-2016) zie HIER voor meer info, Tony Christie (Engelse zanger, 1943), Björn Ulvaeus (Zweeds muzikant, vooral bekend één van de twee B's uit de formatie ABBA, 1945), maar ik heb gekozen voor
ALBERT UDERZO
Albert Uderzo (1927) is een Frans striptekenaar en -scenarist, die vooral bekend is geworden door de strip Asterix, die hi samen maakte met schrijver René Goscinny (1926-1977).
Uderzo viert vandaag zijn 89ste verjaardag.
GEFELICITEERD!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten