Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

dinsdag 12 april 2016

MUPPETS SCHAAKBORD

Ik ben op zich geen schaker, maar een schaakbord met 'spelers' van de Muppets vind ik toch wel erg leuk.
Het uitgeklapte schaakbord is 46x46cm

En dit zijn de spelers.
KONINGIN en KONING

LOPERS

TORENS

PAARDEN

EN DE PIONNEN

Heel erg leuk. Toch is er - in mijn ogen - ook een minpuntje. De stukken zijn in beide kleuren hetzelfde. Ik denk dat het leuker was geweest om bijvoorbeeld aan de ene kant de kok (2x dezelfde) als loper te hebben en aan de andere kant tweemaal Fozzie Beer als loper. Dan heb je als het ware twee partijen tegen elkaar. Maar gied. De sfeer is prima. Alleen nog een keer de originele verpakking zien te vinden..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten