Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

donderdag 21 april 2016

VERJAARDAG: RENÉ VAN VOOREN

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag: Anthony Quinn (Amerikaans akteur, 1915-2001), Robert Smith (Engelse zanger (1959), voornamelijk bekend geworden als zanger van The Cure), Ronnie Tober (Nederlandse zanger, 1945) Iggy Pop (Amerikaanse zanger, 1947) en
RENÉ VAN VOOREN
René van Vooren, pseudoniem van René Sleeswijk jr. (1931-1998) is een Nederlands akteur, komiek en producent. Hij maakte vooral (sinds 1966) naam als 'aangever' van het komische duo De Mounties, dat hij samen met Piet Bambergen vormde. Hoewel ze privé geen vrienden waren, vormden zij op het toneel een uiterst suksesvol duo.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten