Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zondag 17 april 2016

LUCKY NUMBER

Er bestaan allerhande dobbelstenen en vele varianten daarop. Ik heb niet de intentie die te gaan sparen of anderszins te kollektioneren, maar deze heb ik vroeger gehad en vond hem nu terug en toch wel weer erg leuk.
Als je op het knopje drukt (rechtsboven) gaat de schijf snel draaien, zoals bij een gokautomaat. Als hij tot stilstand komt is het gevallen cijfer zichtbaar in vakje in het midden. Het ding is 3x4cm en 'made in Hong Kong'.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten