Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

woensdag 6 april 2016

HOLLISTER WIT 461

Er zijn/worden niet alleen Hollisters uitgebracht in de zgn. 'gele reeks' (zie HIER voor een nagenoeg kompleet overzicht daarvan), maar er zijn ook Hollisters uitgebracht in de 'witte reeks'. Deze serie heeft, in tegenstelling tot zijn gele tegenhanger, een afbeelding in kleur op de omslag. Er zijn 587 nummers verschenen. De reeks is inmiddels gestopt. Hieronder 461.
De filmkenner herkent in deze tekening uiteraard meteen Raquel Welch, want ook in deze reeks wordt veelvuldig gebruik gemaakt van bestaande (film)foto's als voorbeeld. In dit geval uit de film 100 Rifles uit 1969, met tegenspeler Jim Brown.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten