Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

donderdag 28 april 2016

VERJAARDAG: CAROLYN JONES e.a.

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag: Joop Geesink (Nederlands filmproducent, 1913-1984, vooral bekend door zijn kreatie Loeki de Leeuw), Jacques Dutronc (Franse zanger en akteur, 1943), Ad Visser (Nederlandse muzikant en presentator, 1947, vooral bekendheid gekregen door AVRO's Toppop), Peter Pontiac (Nederlandse striptekenaar, 1951-2015),
STEPHANIE BEACHAM
(Engelse actrice, 1947)

en tot slot
CAROLYN JONES

Carolyn Jones (1930-1983) is een Amerikaanse actrice die bijna aan 100 produkties heeft meegewerkt, maar desalniettemin voornamelijk bekend is als Morticia uit de TV-serie The Addams Family (1964-1966).
Ook is ze te zien geweest in een andere cultserie uit de jaren 60: Batman. Ze speelt in 5 afleveringen Marsha, Queen of Diamonds.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten