Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

dinsdag 26 april 2016

VERJAARDAG: CLAUDINE AUGER

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag: Francis Lai (Frans komponist van filmmuziek 1932), Duane Eddy (Amerikaans muzikant, 1938), Arne Jansen (Nederlandse zanger, 1951-2007, bekend van de hit Meisjes met rode haren) en
CLAUDINE AUGER
Claudine Auger (1941) is een Franse actrice, die in 1958 is verkozen tot Miss Frankrijk. In 1960 kreeg ze een kleine rol aangeboden in Le Testament d'Orphée. Haar eerste grote rol speelde ze in 1962 in Le masque de fer. Haar belangrijkste rol speelde ze in 1965 als Bondgirl Domino Derval in Thunderball.
Claudine heeft aan meer dan 80 (TV)films meegewerkt. In 1997 (voorlopig) haar laatste. Vandaag wordt ze 75 jaar.
GEFELICITEERD!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten