Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

dinsdag 12 april 2016

VERJAARDAG: SHANNEN DOHERTY e.a.

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag: Charles Napier (Amerikaans akteur, 1936-2011), Hernie Hancock (Amerikaanse muzikant, 1940), David Letterman (Amerikaanse talkshow presentator, 1947) en verder nog
ED O'NEIL
(Amerikaanse akteur, vooral bekend als Ted Bundy uit de TV-serie Married with children, 1947)

DAVID CASSIDY
(Amerikaans zanger en akteur,
bekend als de oudste zoon uit de TV-serie The Partidge Family, 1950)
en
SHANNEN DOHERTY
(Amerikaanse actrice)
Shannen Doherty (1971) is vooral bekend geworden uit de TV-serie Beverly Hills 90210 en alle schandalen daar omheen zoals fotosessies in Playboy en andere (mannen)bladen. Als je daar meer van wilt zien, klik dan HIER.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten