Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

dinsdag 19 april 2016

VERJAARDAG: TIM CURRY e.a.

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag: Lou Bandy (Nederlandse zanger en entertainer 1890-1959), Anton Pieck (Nederlandse tekenaar, ontwerper van o.a. De Efteling, 1895-1987), Johnny Kraaijkamp Sr (Nederlandse zanger en akteur, 1925-2011), Tineke de Nobel (Nederlandse kunstenares, 1957)

JOHNNY HOES
(Nederlandse zanger, liedjesschrijver en platenproducer, 
oprichter van het platenlabel Telstar, 1917-2011), 

en
TIM CURRY
(Engelse akteur)
Tim Curry (1946) is akteur, zanger, komponist, stemartiest en muzikant. Hij won in 1991 een Daytime Emmy Award voor zijn (stem)rol als Captain Hook in de tekenfilmserie Peter Pan and the Pirates.
Curry werd bij een groot publiek bekend door zijn baanbrekende rol als Frank N. Furter in de cultfilm The Rocky Horror Picture Show uit 1975. 
Tim Curry wordt vandaag 70 jaar.
GEFELICITEERD!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten