Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

maandag 11 april 2016

VERJAARDAG: PIERRE KARTNER e.a.

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag:
BERT DIJKSTRA
(Nederlands akteur, bij mij vooral bekend als één van de burgemeesters uit de TV-serie Swiebertje, 1920-2003), 

EDDIE BECKER
(Nederlandse Deejay en TV-presentator, 1947)
  en
PIERRE KARTNER
(Nederlandse zanger, liedjesschrijver en producer)
Pierre Kartner (1935) is in Nederland (en daarbuiten) vooral bekend geworden door zijn kreatie Vader Abraham, met wie hij vele hits scoorde en zelfs een wereldhit heeft opgenomen> Het Smurfenlied.
Pierre Kartner is de oprichter van het Dureco sublabel Elf Provinciën, waarvan de meeste LP hoezen te vinden zijn op een van mijn andere websites. Interesse? Klik HIER.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten