Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

vrijdag 15 april 2016

VERJAARDAG: CLAUDIA CARDINALE e.a.

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag: Leonardo da Vinci (Italiaanse wetenschapper en schilder, 1452-1519. Eén van de Teenage Mutant Ninja Turtles is naar hem genoemd.), David Hamilton (Engelse fotograaf, bekend van zijn softfocus foto's, 1933), Dick Maas (Nederlands regisseur, bekeend van o.a. De Lift, 1951) en dan verder nog
CLAUDIA CARDINALE
(Italiaanse actrice, 1938)
en
SAMANTHA FOX
(Engelse zangeres en model, 1966)
GEFELICITEERD!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten