Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

maandag 18 april 2016

VERJAARDAG: JOOP VISSER

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag: Miklós Rózsa (Amerikaans komponist van filmmuziek, o.a. Ben Hur, 1907-1995), Hayley Mills (Amerikaans actrice, vooral bekend van Disney films zoals The Parent Trap, 1946) en
JOOP VISSER
(Nederlandse zanger en liedjesschrijver)
Joop Visser (1938) wordt aan het eind van de jaren vijftig bekend als Jaap Fischer. Hij neemt enkele singels singels op en er verschijnen twee LP's. Hieronder een voorbeeld van zo'n singel.
Joop Visser wordt vandaag 78 jaar.
GEFELICITEERD!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten