Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zondag 24 april 2016

SMURFEN SCHUIFPUZZEL

Een tweezijdige schuifpuzzel van de Smurfen (20x17cm), met de naam Peyo Switchit. Dat is uiteraard zo genoemd naar de tekenaar Peyo.
Links heb je 3 te schuiven vlakjes en rechts heb je er 3. Omdat er in het midden 4 open vlakken zijn is het niet lastig om deze afbeelding op de goede plek te krijgen.
Maar dan zit de andere zijde fout. Daar moet je dan ook aan sleutelen om die goed te krijgen. Gelukkig is het niey moeilijk.
Het is dus niet mogelijk beide zijde tegelijkertijd goed te hebben zitten en dat maakt het wel leuk. Het spel is uit 1976.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten