Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zaterdag 2 april 2016

VERJAARDAG: PIET RÖMER e.a.

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag: Karel de Grote (staatsman, 742-814), Hans Chrtiaen Andersen (schrijver, voornamelijk bekend van zijn sprookjes, 1805-1875), Marvin Gaye  (Amerikaanse zanger, 1939-1984), Alfred Lagarde (Nederlandse deejay, 1948-1998) en
PIET RÖMER
(Nederlands akteur, 1928-2012)
Voor meer informatie over Piet klik HIER.

en
SERGE GAINSBOURG
Frans dichter, zanger, komponist, a\kcteur en regisseur
(1928-1991)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten