Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

vrijdag 8 april 2016

VERJAARDAG: TED DE BRAAK

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag: Jacques Brel (Belgische zanger en akteur, 1929-1978), Mary Pickford (Amerikaans actrice, 1892-1974), Anouk (Nederlandse zangeres, 1975) en
TED DE BRAAK
(Nederlandse zanger, radio- en TV-presentator en entertainer)
Ted de Braak (1935) kreeg vanaf 1966 grote bekendheid met het programma Farce Majeur. Een satirische show (NCRV) waar hij 10 jaar aan mee heeft gewerkt. Talloze LP's zijn er van uiytgebracht alsook singels.
Ook solo was Ted als zanger suksesvol. Hij skoorde in 1966 een hit met 'n Glaasje madera, m'dear?
Ted viert vandaag zijn 81ste verjaardag.
GEFELICITEERD!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten