Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

woensdag 13 januari 2016

SINDBAD PUZZELTJES

Sindbad de Zeeman (Japans: Arabian Naito Shindobatto no Bōken) is een Japanse tekenfilmserie, gebaseerd op het gelijknamige verhaal Sinbad de zeeman. Het was één van de eerste tekenfilms van Nippon Animation en werd van 1975 tot 1976 geproduceerd. De serie werd van 1979 tot 1981 uitgezonden door de KRO en in de eerste helft van de jaren negentig herhaald op Kindernet. De serie werd ook opnieuw uitgezonden op het hernieuwde Kindernet, tussen 2011 en 2013.
In 1978 zijn deze drie puzzeltjes uitgebracht.

Elke puzzel telt 54 stukjes. De doosjes (9x6,5cm) zijn in Duitsland gemaakt en op de markt gebracht door Schmid uit München. Elke uitgave heeft hetzelfde nummer: 93281. Hoeveel er zijn verschenen in deze reeks is mij niet bekend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten