Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zaterdag 30 januari 2016

VERJAARDAG: VANESSA REDGRAVE

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag zou ik hebben kunnen kiezen voor Gene Hackman (Amerikaans akteur, 1930), Phil Collins (drummer en zanger, 1951) of Steve Marriott (zanger van The Small Faces, 1947-1991), maar mijn keuze is gevallen op
VANESSA REDGRAVE
Vanessa Redgrave (1937) is een Engelse aktrice met 129 films en TV-series op haar naam. Zr is nog steeds aktief.
Onder de meest bekende films horen: Camelot (1967), Isadora (1968), The Devils (1971), Murder on the Orient Express (1974) en Mission: Impossible (1996), maar uiteraard ook haar twee oudste films (beide uit 1966): Morgan, a suitable case for treatment
 en Blow Up.
Vanessa Redgrave wordt vandaag 79 jaar.
GEFELICITEERD!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten