Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

dinsdag 12 januari 2016

VERJAARDAG

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag zou ik hebben kunnen kiezen voor John Leddy (1930) en dat was ook bijna gebeurd, maar de keuze is toch gevallen op
KIRSTIE ALLEY
Hoewel Kirstie Alley (1951) nog steeds aktief is in films en TV en al aan 70 produkties heeft meegewerkt, is ze het bekendste vanwege haar rol in Cheers, waarin ze van 1987 tot 1993 te zien was.
Kirstie wordt vandaag 65 jaar.
GEFELICITEERD!

1 opmerking:

  1. Kirstey Alley ken ik nog uit North and South. Wat was ze daar goed in!

    BeantwoordenVerwijderen