Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

vrijdag 8 januari 2016

VERJAARDAG

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag zou ik hebben kunnen kiezen voor Leontien Ceulemans tw Borsato (1952), Elvis Presley (1935-1977), David Bowie (1947) of Shirley Bassey (1937), maar de keuze is gevallen op
MARIAN MUDDER
Ondanks het feit dat ze in veel TV-series meespeelde, zoals Zeg 'ns Aaa (1987), Flodder (1998) en Vrouwenvleugel (1995) en in films en veel te zien was/is in het theater, is ze voor mij het meest bekend als Vera Prins uit de TV-serie Baantjer, een rol die ze 17 jaar vertolkte (1995-2002).
Marian Mudder wordt vandaag 58.
GEFELICITEERD!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten