Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

dinsdag 26 januari 2016

VERJAARDAG: KIM VAN KOOTEN

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag zou ik hebben kunnen kiezen voor Roger Vadim (Frans regisseur, 1928-2000), Paul Newman (Amerikaans akteur, 1925-2008) of Michel Delpech (Franse zanger, 1946-2016), maar mijn keuze is gevallen op
KIM VAN KOOTEN
Kim Van Kooten (1974) is de dochter van Kees van Kooten en Barbara Kits. Haar broer is de akteur en zanger Kasper van Kooten.

Na een toevallige ontmoeting met regisseur Robert Jan Westdijk maakte Van Kooten haar akteerdebuut in diens debuut Zusje (1995). Films als Jezus is een Palestijn (met haar toenmalige vriend Hans Teeuwen), Mariken en Phileine zegt sorry volgden.

Kim wordt vandaag 42 jaar.
GEFELICITEERD!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten