Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zaterdag 9 januari 2016

VERJAARDAG

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag zou ik hebben kunnen kiezen voor Scott Walker (1943) of Joan Baez (1941), maar de keuze is gevallen op
LEE VAN CLEEF
Lee Van Cleef (1925-1989) was een Amerikaans akteur die vooral in westerns speelde. Door zijn lange, magere postuur en zijn karakteristieke gezicht was hij vaak de duistere mysterieuze persoon. Ookwerd hij gecast als slechterik of antiheld.
Van Cleef werd het beroemdst door zijn rollen in spaghettiwesterns. Zo speelde hij o.a. in For a Few Dollars More (1965) en The Good, the Bad and the Ugly (1966). Ook was hij te zien in The Big Gundown (1967), Death Rides a Horse (1968) en Sabata (1970).
Lee zou vandaag 91 jaar zijn geworden, maar hij is helaas niet ouder geworden dan 64.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten