Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zondag 3 januari 2016

TV WEEKLY

Enige weken geleden stuurde Jos Graumans mij een tijdschrift op. Een prachtig blaadje uit 1967. Reden voor een bericht.

Een Nieuw Zeelandse TV Weekly van 8 mei 1967, met Diana Rigg op de voorzijde. Hoe mooi kan het zijn? Nog mooier. Op de achterzijde van het blad (dat slechts 14x20cm meet) staat een foto van haar tegenspeler uit de TV-serie waar ze allebei bekend mee zijn geworden: The Avengers.
John Steed is jarenlang het gezicht geweest van The Avengers (in Nederland De Wrekers). In het blad staat een kort artikeltje.
Als je dan het blaadje wat verder doorbladert, staat er ook nog een unieke foto in van Flipper...
...en een artikel over Hoss van Bonanza.
Verder veel kleine nieuwtjes en korte berichtjes over (vergeten) beroemdheden en enkele advertenties, waaronder deze bijzonder aparte platenspeler.
Jos, nogmaals bedankt voor deze prachtige aanvulling op HET Verzameloord.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten