Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zondag 17 januari 2016

VERJAARDAG

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag vind ik wel een heel moeilijke dag met veel mogelijkheden: Hans Otjes (1947), Onno Molenkamp (1923-1990), Dalida (1933-1987), James Earl Jones (1931), Suzanne Hoffs (1959) of Françoise Hardy (1944), maar mijn keuze is uiteindelijk gevallen op
EARTHA KITT
Eartha Mae Kitt (1927-2008) was een Amerikaans aktrice en jazz-zangeres. Ze was een ster in het theater, op het witte doek en de televisie. Bij het grote publiek werd ze vooral bekend door haar rol als Catwoman in de TV-serie Batman.

Maar Eartha was ook zangeres van zwoele liedjes, zoals de kersthit Santa Baby uit 1952.

Eartha Kitt zou vandaag 89 jaar zijn geworden, als ze miet al in 2008 was overleden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten