Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

donderdag 14 januari 2016

VERJAARDAG

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag zou ik hebben kunnen kiezen voor Joke Bruijs (1951), Faye Dunaway (1940), Steven Soderbergh (1962) of Catherina Valente (1930), maar mijn keuze is gevallen op
GUY WILLIAMS
Guy Williams, pseudoniem van Armando Joseph Catalano (1924-1989), was een Italiaans-Amerikaans televisieakteur. Hij is vooral bekend geworden door zijn rol in TV-serie Lost in Space (1965-1968) en uiteraard in de Walt Disney televisie-produktie Zorro (1958-1959).
Hieronder de begin- en eindleader van Zorro.

Als Guy niet in 1989 zijn zou overleden, op slechts 65 jarige leeftijd, zou hij vandaag 92 zijn geworden.

1 opmerking: