Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

donderdag 28 januari 2016

VERJAARDAG: ELIJAH WOOD

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag heb ik de keuze uit twee kandidaten: Alan Alda (Amerikaans akteur, 1936) of Elijah Wood (1981). Mijn keuze is gevallen op
ELIJAH WOOD
Elijah Wood (1981) is een Amerikaans akteur. Toen hij acht jaar oud was had hij zijn eerste rolletje al te pakken in de film Back to the Future Part II, nadien kreeg hij meer en meer grotere rollen en werd hij op zijn dertiende een volwaardig akteur.

Hij speelde in films als Bobby, Eternal Sunshine of the Spotless Mind, Sin City, Green Street Hooligans en Everything is Illuminated. Hij sprak de stem in van Mumble in de animatiefilm Happy Feet, maar zijn grote doorbraak en bekendheid kwam uiteraard met zijn rol als de hobbit Frodo in The Lord of the Rings Trilogie (2001, 2002 en 2003).
Elijah wordt vandaag 35 jaar.
GEFELICITEERD!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten