Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

dinsdag 19 januari 2016

VERJAARDAG: DOLLY PARTON

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag had ik kunnen kiezen voor Linda Hayden (Engelse actrice, 1953), Robert Palmer (1949-2003), Janis Joplin (1943-1970) of Frits Spits, pseudoniem van Frits Ritmeester (1948), maar mijn keuze is gevallen op
DOLLY PARTON
Dolly Parton (1946) is een country-zangeres, maar ook van prachtige niet western songs. Sinds 1976  heeft ze meegewerkt aan 37 films en TV-shows. Eigenlijk hoef ik niet veel meer over haar te zeggen. Dan og maar een keer genieten van haar hit uit 1974: Jolene.
Dolly wordt vandaag 70 jaar.
GEFELICITEERD!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten