Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

vrijdag 22 januari 2016

VERJAARDAG: BILL BIXBY

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag zou ik hebben kunnen kiezen voor Wendy van Dijk (1971), Linda Blair (1959) of John Hurt (1940), maar mijn keuze is gevallen op
BILL BIXBY
Bil Bixby (1934-1993) heeft vanaf 1961 meegewerkt aan 78 films en TV-series, waaronder My Favorite Martian (1963-1966) en The Magician (1973-1974), maar het meest bekend is hij toch wel geworden door zijn rol als Dr. Banner in de TV-serie The Incredible Hulk (1977-1982), waarin hij steeds veranderde in The Hulk, welke rol gespeeld werd door Lou Ferrigno
Voor diegene die het niet meer weet, hier nog even de beginleader van de serie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten