Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zondag 3 januari 2016

VERJAARDAG

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag zou ik hebben kunnen kiezen voor Mel Gibson (1956), Albert Mol (1917-2004), Elsje de Wijn (1944), George Martin (1926), Engels muziekproducent, o.a. van The Beatles, Sergio Leone (1929-1989) of Pola Negri (1897-1987), maar de keuze is gevallen op
VICTORIA PRINCIPAL
Victoria is geboren in 1950 en wordt vandag dus 66 jaar. Hoewel ze vanaf 1972 geregeld te zien is geweest in films en TV-series, zal ze worden herinnerd als Pamela Ewing uit de reeks Dallas, welke rol ze vertolkte van 1978 tot 1987.Maar iedereen is jong geweest, ook Victoria.

GEFELICITEERD!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten