Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

donderdag 7 januari 2016

VERJAARDAG

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag zou ik hebben kunnen kiezen voor Jasperina de Jong (1938), Joost den Draaijer ofwel Willem van Kooten (1941), Kaz Lux (1948) of Nicolas Cage (1964), maar mijn keuze is gevallen op
BELINDA MEULDIJK
Belinda (1955) is de dochter van Wim Meuldijk, de bedenker en schrijver van Pipo de Clown.
In 1977 werd ze bekend bij het grote publiek door haar rol van Esther in de film Soldaat van Oranje. Als tekstschrijver heeft ze veel bijgedragen aan het repertoire van Rob de Nijs, met wie ze van 1984 tot 2006 getrouwd was. Ze schreef onder andere de hits Hou me vast (1981), Alles wat ademt (1985) en Banger hart (1996). 
GEFELICITEERD!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten