Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

donderdag 21 januari 2016

VERJAARDAG: TELLY SAVALAS

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Ondanks dat het er niet veel zijn, vond ik het vandaag wel moeilijk om te kiezen: Benny Hill (1924-1992), Geena Davis (1956) of toch Telly Savalas (1922-1994). Mijn eerste keuze is gevallen op
MIJN MOEDER
Mijn moeder wordt vandaag 91. Geen beroemdheid van film of TV, maar toch een moment op even bij stil te staan. Ma, GEFELICITEERD!

Dan toch ook nog maar een algemeen bekende:
TELLY SAVALAS
Ondanks het feit dat Telly Savalas (1922-1994) heeft meegewerkt aan 127 films en TV-series, is zijn bekendheid toch vooral te danken aan zijn rol in de politieserie Kojak (1973-1978, 118 afleveringen).

Maar hij heeft ook gezongen. Althans plaatjes vol gemaakt, zoals onderstaande klip van het prachtige David Gates nummer If.
Telly zou vandaag 94 zijn geworden, ware het niet dat hij al weer 22 jaar geleden is overleden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten