Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zaterdag 16 januari 2016

VERJAARDAG: KATE MOSS

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag zou ik hebben kunnen kiezen voor Tim Beekman (Nederlands akteur, bekend van o.a. Floris en TiTa Tovenaar, 1941-2006), John Carpenter (regisseur, 1948), Ferry Maat (Nederlandse disc-jockey,1947),  Caroline Munroe (Engelse actrice. 1949), Charles Corver (Nederlandse voetbalscheidsrechter, 1936), Conny Vandenbos (1937-2002), maar mijn keuze is gevallen op
KATE MOSS
Katherine Ann Moss (1974) is een Brits fotomodel. Het bekendst werd ze van haar werk voor Calvin Klein. Van dat kledingmerk werd ze het vaste gezicht.

Ze werd in 1988 op 14-jarige leeftijd ontdekt door Sarah Doukas, toen ze rondliep op JFK Airport in New York City. Moss werd in korte tijd zeer populair, maar kreeg tegelijkertijd ook veel kritiek te verwerken, voornamelijk omdat ze zich bewust was van haar jonge uitstraling en regelmatig naakt poseerde.

Kate wordt vandaag 42 jaar.
GEFELICITEERD!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten