Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

woensdag 6 januari 2016

VERJAARDAG: ROWAN ATKINSON

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag zou ik hebben kunnen kiezen voor Hetty Blok (1920-2012)Herman Emmink (1927-2013)Syd Barrett (1946-2006) of Sandy Denny (1947-1978), maar de keuze is gevallen op
ROWAN ATKINSON
Rowan Atkinson is in 1955 geboren en deze Engelse komiek, akteur en skriptschrijver wordt vandaag dus 61. Hij is vooral bekend door zijn rollen op televisie in de satirische sketch-show Not the Nine O'Clock News en de series Blackadder, The Thin Blue Line en uiteraard Mr. Bean
Van Mr. Bean zijn twee bioscoopfilms gemaakt Bean en Mr. Bean's Holiday. Hij was ook suksesvol met de films Johnny English en Johnny English Reborn.
GEFELICITEERD!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten