Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

woensdag 20 januari 2016

VERJAARDAG: DEFORREST KELLY

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag zijn de mogelijkheden gering: De Italiaanse regisseur  Frederico Fellini (1920-1993) of regisseur David Lynch (1946). Geen van beiden  Mijn keuze is gevallen op
DEFORREST KELLY
DeForrest Kelly (1920-1999) heeft meegewerkt aan 128 films en TV-series. Toch zal hij bij de meeste op het netvlies staan als Dr. McCoy uit de originele Star Trek serie, uitgebracht in de jaren zestig, evenals de erop volgende bioskoopfilms onder dezelfde naam.
Als DeForrest niet al op 79 jarige leeftijd was overleden, zou hij vandaag 96 zijn geworden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten