Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

vrijdag 29 januari 2016

VERJAARDAG: TOM SELLECK

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag zou ik hebben kunnen kiezen voor W.C.Fields (Amerikaans akteur, 1880-1946) of Heather Graham (1970), Amerikaanse aktice, bekend van de Austin Power films
maar mijn keuze is gevallen op
TOM SELLECK
Tom Selleck (1945) is een Amerikaans akteur en filmproducer. Na verschillende opdrachten voor Universal Studio en na wat pilotprojekten die flopten, kreeg hij een rol in Magnum aangeboden. Ironisch genoeg werd hij - na jaren waarin er weinig interesse voor hem was - in diwzelfde periode benaderd door Steven Spielberg voor de rol van Indiana Jones in Raiders of the Lost Ark. Vanwege het werk en bekendheid dat hij eindelijk had met Magnum, kon hij de rol niet aannemen. Deze ging uiteindelijk naar Harrison Ford. Selleck vertolkte een groot aantal filmrollen voor en na Magnum. De bekendste is Three Men and a Baby (1987) de beste Her Alibi (1989) naast Paulina Porizkova.

Maar Selleck is uiteraard vooral bekend door zijn rol als Thomas Magnum in de - in Hawaï opgenomen - detectiveserie Magnum, P.I., welke rol hij vertolkte van 1980 tot 1988 (162 afleveringen).

Tom Selleck wordt vandaag 71 jaar.
GEFELICITEERD!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten