Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zaterdag 2 januari 2016

VERJAARDAG

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag:
PENNEY DE JAGER
Penney de Jager (links) met de presentator van Toppop Ad Visser. 

Ze is geboren in 1948 en wordt vandaag sus 68 jaar. Na haar opleiding op de Scapino Balletacademie werd zij aangenomen door Het Nationale Ballet. Beroemd in heel Nederland werd zij echter vanwege haar dans en choreografie voor AVRO's Top Pop (1970-1985). Zij richtte het Penney de Jager Ballet op en runde een showdansschool.
GEFELICITEERD!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten