Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

woensdag 27 januari 2016

VERJAARDAG: BRIDGET FONDA

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag heb ik niet veel keuze in mijn straatje. Feitelijk slechts één gegadigde±
BRIDGET FONDA
Bridget Fonda (1964) is de dochter van Peter Fonda en Susan Brewer. Henry Fonda is haar opa en haar tante is Jane Fonda. Ze groeide op in Los Angeles. 

In 1988 had ze haar eerste grote rol in de film You Can't Hurry Love. Ze viel voor het eerst op in Scandal uit 1989, waarin ze de echt bestaande Britse call-girl Mandy Rice-Davies speelde. De film leverde haar een Golden Globenominatie op. 

In 1992 volgde de grote doorbraak met hoofdrollen in twee suksesvolle films, Singles en Single White Female

Op 29 november 2003 trouwde ze met filmkomponist Danny Elfman. Ze hebben één zoon, geboren in 2005.

Bridget wordt vandaag 52 jaar.
GEFELICITEERD!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten