Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

vrijdag 18 maart 2016

COMBAT NAVAL

Ik heb geen idee hoeveel varianten er beslaan van het spel Zeeslag, maar deze had ik nog niet eerder gezien.
Het spel zit in een betrekkelijk kleine verpakking (25,5x29,5cm), zonder overbodige ruimte.
Het is dan ook geen echte doos met een deksel. Meer de verpakking van een kaartspel, maar dan groter. Via de zijklep haal je de spelunits eruit.
Op de onderkant (of moet ik zeggen achterkant) staan de spelregels opgesteld in zes talen, waaronder de Nederlandse 'spelregelen'.
Het spel met de sfeervolle omslagfoto is een uitgave van het Zwitserse bedrijf Jouets/Mont Blanc (mr.605-101) zonder aanduiding van jaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten