Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zaterdag 5 maart 2016

VERJAARDAG: REX HARRISON

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag heb ik de keuze uit twee personen: Pier Paolo Pasolini (Italiaanse regisseur, 1922-1975) en
REX HARRISON
Rex Harrison (1908-1990) was een Engels film- en theaterakteur. Hij speelde voornamelijk charmante, ietwat ondeugende personages, waarvan zijn rol als professor Henry Higgins in My Fair Lady (1964) waarschijnlijk het meest bekend is.
Verder zou ik nog willen noemen: The Ghost and Mrs.Muir (1947), Cleopatra (1963), The Agony and the Ecstacy (1965) en uiteraard Doctor Dolittle (1967).
Als Rex niet in 1990 op 82-jarige leeftijd was overleden, zou hij vandaag 108 zijn geworden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten