Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

donderdag 17 maart 2016

VERJAARDAG: PATRICK DUFFY

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag had te kiezen tussen: Nat King Cole (zanger, 1919-1965), John Sebastian (Amerikaanse zanger, vooral bekend als voorman van The Lovin' Spoonful, 1944), Kurt Russell  (Amerikaanse akteur, 1951) en
PATRICK DUFFY
Patrick Duffy (1949) is een Amerikaans televisieakteur, die - ondanks zijn andere rollen - voornamelijk bekend is als Bobby Ewing uit Dallas.

In 1976 kreeg hij  de rol van Mark Harris, de gekieuwde hoofdpersoon uit de televisieserie Man from Atlantis. Twee jaar later werd hij razend populair als Bobby Ewing in Dallas. De serie draaide aanvankelijk rond zijn personage en dat van Pamela (Victoria Principal), maar later bleek het personage van J.R. (Larry Hagman) nog populairder te zijn en draaide de serie meer rond hem. In 1985, na zeven seizoenen, wilde Duffy zijn horizon verbreden en Bobby Ewing stierf in de serie. De kijkcijfers gingen naar beneden en Hagman haalde Duffy over om terug te keren. In een inmiddels legendarische en verrassende aflevering keerde Bobby in mei '86 weer terug in de serie. Zijn dood en het hele seizoen dat hij afwezig was zou door zijn vrouw Pamela gedroomd zijn. Duffy zou bij de show blijven tot de laatste aflevering in 1991. Ook heeft hij enkele afleveringen geregisseerd en geproduceerd en meegedaan aan verschillende reünie films alsook de nieuwe Dallas serie (2012-2014).

Samen met Mireille Mathieu had Duffy in 1983 een internationale hit met Together we're strong, die ook de Nederlandse top-tien haalde.


Patrick Duffy wordt vandaag 67 jaar.
GEFELICITEERD!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten