Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

donderdag 3 maart 2016

VERJAARDAG: PIET BAMBERGEN

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag is er niet zo veel keus. Thom Hoffman (Nederlands akteur, 1957), Tosca Niterink  (Nederlandse actrice, vooral bekend van het komische duo Theo & Thea, 1975) en Jessica Biel (Amerikaanse actrice, 1982), maar mijn keuze is gevallen op
PIET BAMBERGEN
Piet Bambergen (1931-1996) was een Nederlands komiek en akteur. Ondanks het feit dat hij meespeelde in menig toneelstuk en film en aardig wat muziek heeft opgenomen, is hij vooral bekend als 'punchliner' van De Mounties. Dit deed hij al vanaf 1948, maar met René van Vooren als aangever, had hij er (vanaf 1965) het meeste sukses mee.
Piet Bambergen zou vandaag 85 jaar zijn geworden. Zie HIER voor meer info over hem op HET Verzameloord.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten