Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

vrijdag 4 maart 2016

VERJAARDAG: IDA BONS

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag komt er feitelijk maar 1 geschikte persoon naar buiten:
IDA BONS
Hoewel Ida Bons (1940) tussen 1963 en 1993 aan meer dan 20 TV-series en films heeft meegewerkt, heeft ze haar bekendheid vooral te danken aan Floris (1969) en het eerste seizoen van Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen meneer (1972).
Ida Bons wordt vandaag 76 jaar.
GEFELICITEERD!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten