Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

woensdag 9 maart 2016

IM MEMORIAM: GEORGE MARTIN (1926-2016)

De muziekwereld kent uiteraard ontzettend veel producers en ontzettend veel goede en bekende producers, maar slechts weinuge zijn/waren grootheden, die ook vernieuwend waren.zoals bv. Phil Spector en Joe Meek, maar ook zeker de gisteren overleden George Martin (1926-2016).
George Martin is het meest bekend geworden als producer van The Beatles. Vanwege de bijnaam 'De vijfde Beatle' zou je je zelfs af kunnen vragen of de vier mannen uit Liverpool ooit zo beroemd zouden zijn geworden zonder hem. De latere songs heeft hij ook gearrangeerd.
George Martin is 90 jaar geworden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten