Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

dinsdag 8 maart 2016

DISNEY DINSDAG: BOEKENCLUB

Boeken uit de Disney Boekenclub zie je in elke kringloopwinkel en op iedere rommelmarkt, maar de persoonlijke lidmaatschapskaart en bijbehorende clubkaart had ik nog nooit gezien.


Waarschijnlijk bewaren kinderen de kaarten goed vanwege de waarschuwingen die er op staan als: "Wees zuinig op deze kaart!", "persoonlijk" en "Bij verlies even kontakt opnemen met onze klantenservice".Deze kaarten dateren uit januari 1989. Ik weet niet of er elk jaar een andere kaart werd uitgegeven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten