Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

woensdag 9 maart 2016

JAMES BOND PUZZEL: THUNDERBALL

Een puzzel van James Bond, uitgebracht naar aanleiding van de film Thunderball (1965).
De doos (35x25cm) heeft een allesbehalve commercieel uiterlijk. Het moest kennelijk verkocht worden om de naam, niet om de afbeelding. Op de onderzijde van de 7cm dikke doos wat aanvullende informatie.
Hier staat een zwart-wit plaatje van Sean Connery als James Bond. Hier blijkt ook dat het een dubbelzijdige puzzel betreft.
Om een iets beter beeld te krijgen van de uiteindelijk gelegde puzzel (50x65cm) hier ook even een van internet geleende kleurenfoto van de voorstelling.
Ik moet hier heel eerlijk bekennen dat het me niet gelukt is de 1000 stukjes tellende puzzel af te maken. Als je de afbeelding klaar hebt, blijven er nog ongeveer 500 kompleet witte onderdelen over. Dat is too much. Het is daarom ook dat ik de tweede afbeelding niet kan laten zien. Als iemand er toevallug een plaatje van heeft....? Stuur het op, dan kan ik hem alsnog plaatsen.
De puzzel is een uitgave van MB (nr.5619) zonder vermelding van een datum.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten