Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

vrijdag 25 maart 2016

VERJAARDAG: SYLVIA ANDERSON

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag had ik kunnen kiezen voor: Peter van Straten (tekenaar, 1935), Richard O'Brien (Amerikaans schrijver, regisseur en akteur, de grote man achter de cultfilm Rocky Horror Picture Show, 1942), Elton John  (Engelse zanger, 1947) of Paul Michael Glaser (Amerikaanse akteur, vooral bekend door de TV-serie Starsky & Hutch, 1943), maar mijn keuze is gevallen op
SYLVIA ANDERSON
Sylvia Anderson, geboren als Sylvia Thamm (1927-2016) is een Britse stemactrice en producer. Ze is vooral bekend als de stem van Lady Penelope uit The Thunderbirds en haar medewerking aan de overige Supermarionationseries van haar ex-man Gerry Anderson.

Vorige week is ze helaas overleden, vlak voor haar 89ste verjaardag. Zie HIER.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten