Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

dinsdag 8 maart 2016

VERJAARDAG: LOEKI KNOL

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag komt er, naast Gary Numan (Engelse zanger, 1958), binnen de gestelde grenzen slechts één persoon in aanmerking voor de verjaardagskalender en dat is
LOEKI KNOL
Loeki Knol (1948) is een Nederlandse actrice, die voornamelijk bekend is geworden door haar rol als Lidwientje Walg in de TV-serie Kunt u me de weg naar Hamelen vertellen, meneer? (1972), alsook de musicalversie daarvan op het toneel uit 2004.
Naast akteren zong ze ook in de serie Hamelen. Maar ook daarbuiten had ze een hit met het lied Algebra, waarmee ze in 1976 de 27ste plaats haalde..

Loeki Knol wordt vandaag 68 jaar.
GEFELICITEERD!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten