Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zaterdag 26 maart 2016

FALKPLAN KAART

Het betere weer is weer langzaam in het verschiet. De fiets uit de schuur en de tochtjes kunnen weer worden gemaakt. Heel handig is daarbij een kaart: 'Fiets- en bromfietskaart van Nederland'.
Ik weet alleen niet zeker of het wel verstandig zou zijn deze kaart te gebruiken. Er staat nergens een datum op, maar aan de afbeelding te zien, is deze kaart al wat jaartjes geleden uitgegeven. Ook de tekst op de achterkant klinkt enigszins gedateerd: De knalkaart voor brommers.
Het formaat is wel handig. Ingeklapt meet het 17x11cm. Je kunt Nederland in delen ontvouwen. Een kompleet uitgevouwen deel is 81cm breed.
Op alle achterkanten veel info over het verkeer en als je het boekje andersom openmaakt tref je er de centra aan van de vier grootste steden in Nederland.

1 opmerking:

  1. Ik heb er ergens nog zo'n zelfde liggen. Uit 1977 geloof ik. Nooit gebruikt natuurlijk.

    BeantwoordenVerwijderen