Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

woensdag 9 maart 2016

VERJAARDAG: KATJA EBSTEIN

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag vier gegadigden: Heere Heersesma (Nederlandse schrijver, 1932-2011), Lloyd Price (Amerikaanse zanger, 1933), John Cale (Engelse zanger, 1942)
KATJA EBSTEIN
Katja Ebstein (1945) is een Duitse zangeres, die vooral bekend is geworden vanwege het feit dat ze drie keer heeft meegedaan aan het Eurovisie Songfestival (1970, 1971 en 1980).
De eerste twee keer eindigde ze op de derde plaats, de derde keer op de tweede. Hieronder het lied van de eerste poging.
En dat lied is o.a. terug te vinden op deze verzamelaar.
Katja Ebstein wordt vandaag 72 jaar.
GEFELICITEERD!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten