Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

donderdag 31 maart 2016

VERJAARDAG: SHIRLEY JONES

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag komen er weer verschillende in aanmerking: Richard Chamberlain (Amerikaanse akteur, die door vele nog zal worden herinnerd als Dr. Kildare uit de gelijknamige TV-serie, 1934), Christopher Walken (Amerikaans akteur, 1943), Thijs van Leer  (Nederlands muzikant, ook bekend van de groep Focus, 1948), Caroline Tense (presentatrice, 1964) en
SHIRLEY JONES
Shirley Jones (1934) is een Amerikaans actrice. Ze won in 1961 een Oscar voor haar bijrol als prostituee Lulu Bains in de film Elmer Gantry

Ze maakte in 1950 haar akteerdebuut met een eenmalige verschijning in de dramaserie Fireside Theatre. Haar eerste filmrol volgde in 1955, in de muzikale western Oklahoma!

Ze had rollen in meer dan vijftig (televisie)films. Daarnaast speelde ze eenmalige gastrollen in meer dan 25 televisieseries en vaker voorkomende personages in meer dan tien andere. Haar meest omvangrijke rol was die als moeder van vijf kinderen in de muzikale komedieserie The Partridge Family (1970-1974). Zij en David Cassidy zongen hierin (als enige castleden) hun liedjes zelf.
Ze kreeg in 1986 een ster op de Hollywood Walk of Fame. Shirley wordt vandaag 82 jaar.
GEFELICITEERD!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten